ЦСКА-София направи първа тренировка за новата година, която се проведе на базата на Панчарево. Единственият отсъстващ с разрешение на ръководството бе Жеферсон. Бразилецът ще се присъедини към тима в края на седмица.

След силните си изяви през есента във Втора лига, от Литекс се завръща вратарят Петър Петров. С представителния тим тренировки започнаха трима от талантите на школата – Мартин Смоленски (роден 2003 г.), Йоан Бауренски (2001 г.) и Никола Борисов (2000г.). Други нови попълнения на този етап няма, но се работи по селекцията и на по-късен етап със сигурност ще бъдат привлечени такива.

Отборът ще се подготвя в София до 15 януари, след което предстои двуседмичен лагер в Испания. До 29 януари ЦСКА-София ще изиграе 4 контроли в Марбея. Първата ще се проведе на 16 януари срещу германския Бохум, останалите приятелски срещи ще бъдат обявени в близките дни.

След завръщането в София, в зависимост от метеорологичните условия, ще се прецени къде тимът ще се подготвя до началото на пролетния полусезон. До първия официален мач треньорският щаб планира още две проверки на родна земя.

loading...