Звездите на хороскопа едва ли ще ви оставят да седите мирно. Денят е добър за общуване и научаване на нови неща под всякаква форма: забавление, пътуване, отдих, учене, нови запознанства, бизнес преговори. Рутинните дейности ще бъдат трудни. Избягвайте да спорите с другите: възможни са конфликти.

Овен . Емоциите на Овен ще се колебаят от време на време някъде между понятията „имам нужда“ и „искам“. От една страна, натрупаните задачи ще изискват спешно да се заемете с тях, от друга страна Овните ще искат да си починат от рутината и да направят нещо интересно. За да не се измъчват от съмнения, Овните трябва да се опитат да намерят занимание, което съчетава полезното с приятното. Например, прекарайте един ден в обучение и подобряване на професионалното си ниво. Е, или поне планирайте деня си така, че да има място и за двамата.

Телец . Денят на Телците ще бъде изпълнен с общуване с най-различни хора! Възможни са нови интересни запознанства или срещи, които ще променят настоящите планове на Телеца. И въпреки че звездите на хороскопа не обещават радикални промени, денят може да бъде богат на интересни обрати и нови впечатления. Добро решение за този ден би било да предприемете кратко пътуване – поне разходка извън града.

Близнаци . Първа точка в дневния ред на Близнаците ще бъдат спорове, кавги и различни видове разправии. Уви, звездите на хороскопа не склоняват Близнаците към нищо друго. Но що се отнася до споровете и кавгите, техният брой ще бъде пряко пропорционален на броя на разговорите. С други думи, за Близнаците е по-добре да намалят комуникацията с другите до минимум. Е, или поне бъдете търпеливи.

Рак . Вятърът на далечни странствания упорито ще нахлува в мислите на Рака. Опитайте се да не разкривате това на началниците си – те едва ли ще го оценят. Но вие също не трябва да се съпротивлявате на такава прищявка. Много по-добре е да отделите един ден, за да обмислите и планирате бъдещи пътувания или пътувания. Ако не сте решили къде ще прекарате почивката си или следващия уикенд, време е да го направите!

Лъв . Лъвът не е застрашен от емоционален и информационен глад! Той рискува да се потопи стремглаво в атмосфера на интриги, слухове и клюки. Лео може дори да не забележи как ще се превърне в търговец на някаква не много надеждна информация. В същото време се опитайте да не се подхлъзвате в помитаща критика (дори зад гърба си). В противен случай това може да усложни отношенията ви с другите.

Дева _ За Девата е изключително полезно да излезе в света. Тоест да бъдеш на онези места, където обикновено се събира, ако не каймакът на обществото, то поне публиката с вкус и статус. Можете например да посетите моден клуб, премиерата на нов филм или интересна изложба. Именно на тези места Девата има всички шансове да направи неочаквано запознанство, което впоследствие ще има много благоприятен ефект върху нейната съдба.

Везни . Везните ще трябва да освежат емоциите си като въздух, добавяйки ярки цветове към живота си. Би било много хубаво да организирате празник у дома и да поканите приятели (особено тези, които не са виждали отдавна). И няма нужда да обвързвате празника с някакъв повод или дата, можете просто да организирате обикновени приятелски срещи – те обещават да бъдат изненадващо забавни и душевни. Единственото нещо е, че Везните не трябва да се увличат много по алкохолните напитки и да избягват хлъзгавите теми в общуването.

Скорпион . За Скорпиона самата идея, че можете да седите между четири стени, ще изглежда напълно дива. Няма значение как и къде, основното нещо за Скорпиона е да предприеме, ако не пътуване, то поне една елементарна разходка. Още по-добре отидете на клуб или парти. Без това Скорпионът рискува напълно да се вкисне и да изпадне в безнадеждно униние.

Стрелец . Стрелецът ще иска да организира празник и не толкова за тялото, колкото за душата. Този ден е добре да прекарате в общуване с любимия човек, за предпочитане в романтичната атмосфера на добър ресторант. Но за Стрелците е по-добре да избягват сложните и още по-хлъзгави теми в разговора. Говорете за нещо тривиално, но приятно и отложете всички сериозни въпроси за по-късно.

Козирог . Козирогът няма да се различава по сдържаност! Разбира се, няма да навреди да се опитате да бъдете по-сдържани, но едва ли ще успеете. Козирогът може да каже много неприятни неща на другите и да си създаде много врагове. Но може да бъде и обратното: превключете към положителното и намерете същата група приятели. Във всеки случай емоциите на Козирога ще бъдат много силни и заразни, а желанието да изразят мислите си на глас не винаги е подходящо и безопасно.

Водолей . Водолеите ще бъдат привлечени там, където хората се забавляват и животът кипи! В същото време емоциите на самия Водолей няма да се разлеят. Той просто ще се радва да бъде във весели компании, заразени от безгрижната атмосфера на общ празник. Тъй като звездите от хороскопа Водолей не са склонни към нищо друго, защо не прекарате свободното си време на някое парти или клуб?

Риба . Поведението на Рибите няма да бъде обременено от ненужни граници на условности и благоприличие! Рибите може дори временно да си помислят, че са над това. Но хората около вас може да имат съвсем различно мнение по този въпрос. Гледайки такава свобода на действие, те могат да направят изводи, които не са най-ласкателните за Рибите. Много по-добре (и по-безопасно!) е да прекарате деня в интересна творческа работа – това ще бъде най-доброто за вас.

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ, СЛЕДЕТЕ НИ И КОМЕНТИРАЙТЕ ВЪВ ФЕЙСБУК