„СТАРТ“ АД И УЧИЛИЩЕТО ПО ИЗКУСТВАТА „СВ. КЛ. ОХРИДСКИ“ НИ КАНЯТ НА КОЛЕДЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ

0
1820

Коледен благотворителен концерт ще зарадва добричлии и гостите на града утре – 13 декември. Събитието е от 18.30 часа, а мястото –  концертна зала „Добрич“. Инициативата е на  ръковоството на „СТАРТ“ АД и възниква благодарение на  възхищението на екипа на завода към таланта на децата от добричкото училище по изкуствата. За втора поредна година деца от „Св. Кл. Охридски“ радват работещите в „Старт“ с музикално-танцова програма в “Деня на отворените врати” на завода и за втора поредна година будят с изпълненията си възторг. Именно тази съпричастност към таланта, установените приятелски отношения между авторитетната фирма и училището, както и добрата социална политика, която кара ръковоството на „Старт“ всяка година да подпомага благотворителни събития на територията на Добричка област, са в основата на прекрасното събитие, което ще зарадва добричлии утре. Със събраните от продажбата на покани средства ще се подпомогне цялостното обновяване на концертната зала на СУ „Св. Кл. Охридски“. В този смисъл завод СТАРТ подкрепя младите таланти на град Добрич, а своеобразната благодарност на училището е участието в концерта на най-добрите формации и индивидуални изпълнители. Освен талантите на „Фамилия Охридски“, участие в концерта ще вземат Хорът на учителките с диригент Маргарита Русева-Ганева, Оркестър за народна музика „Приятели“, Мажоретен състав с ръководител Ваня Колева, народната певица Ивелина Колева, която също е част от „Фамилия Охридски“.

А докато на сцената на концертна зала Добрич танцува епее талантът, във фоайето ще бъде подреден Коледен базар – с уникални предмети и картини, изработени от учениците на СУ „Св. Кл. Охридски“.

Ако още не сте си купили покана, можете да го направите или в училището по изкуствата, или в завод „Старт“. Цената е почти символична – 5 лева, а удоволствието, с което ще се заредете преди светлите празници, е безценно!