СВЕТСКА КЛЮКА

0
1554

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на ексговорителя на МВР Данчо Минчев – с пожелания за здраве и много успехи във всичките му добри начинания!

ИМЕН ДЕН празнуват днес хората с прекрасните имена Теодосий, Богдан, Богомил и Богдана. Нека са здрави, нека са обичани и нека мечтите им се сбъдват!

ДВОЕН ПРАЗНИК ще има утре в дома на семейство Дукови. Прекрасната им внучка Мартина става на цели 9 години, а майка й Татяна ще черпи за именния си ден. От сърце желаем на малката красавица да е здрава, умна и палава, да получава само отлични оценки, да се радва на много приятели и много сцени, на които да проявава своя талант! А на мама – да е обичана и цялото й прекрасно семейство да я радва и зарежда с усмивка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме в аванс на бизнесмена и ротарианец  Галин Господинов, който празнува утре. От здраве, щастие у дома и успехи в бизнеса да не отърве – са пожеланията на екипа на НДТ!

ИМЕННИЧКИ УТРЕ са прекрасните дами, които носят името на света Татяна: Таня Татяна, Танита. Нека за здрави, нека успяват във всичко добро, с което се заемат, нека са обичани и нека в живота им царят Добро и Светлина!