СВЕТСКА КЛЮКА

0
1489

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН с уважение и обич казваме днес на една изключителна жена – Дияна Илиева – неуморният зам.-кмет  на община Тервел. За хора като нея народната мъдрост казва „и кожата й работи“. А резултатите определено са видими за всички, които познават развитието на Тервел. Затова днес желаем на г-жа Илиева да е здрава и да си остане такава, каквато е – умна, енергична и раздаваща знания и можене в името на хората! А в личен план – нека е обичана, нека се радва на успехите на прекрасните си деца и нека всичките й мечти се сбъднат още преди да ги изрече на глас!

РОЖДЕНИК ДНЕС е собственикът на магазин „Лайт вижън“ Светослав Петков. От сърце му желаем здраве и безкрайно щастие с дамата на сърцето му Йоанна! И пак от сърце се надяваме, че избраният от него бизнес, свързан със светлината, ще донесе много светлина в бъдещите му начинания. А като прибавим и „светлото“ му име – сме напълно убедени, че го чакат светли години занапред. Нека успява във всичко добро, с което се заеме и нека се сбъднат всичките му светли мечти!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК казваме днес от сърце на главния счетоводител в ТПП и общински съветник от групата на ГЕРБ в Добрич Светлозар Стоянов. Да е здрав, да се радва на обичта на прекрасната си съпруга и успехите на умните си пораснали деца, да работи с хъс за благото на хората от Добрич и нека всичките му добри начинания се увенчават с успех!

РОЖДЕНИК днес е директорът на завода за ел табла Никогос Хубесарян. За здраве, много лични и професионални успехи и много пазари на произвежданите важни за икономиката продукти са пожеланията от екипа на НДТ!