Огромен крокодил замъкна жена учен във водата и я изяде жива (СНИМКИ)

0
1907
Индонезийска жена учен е бил изядена жива от крокодил, след като той я нападнал, докато тя го е хранила в лабораторията, където е работила, информира “Дейли Мейл” Според информацията, 44-годишната Дейзи Туво е замъкната във водата от много голям крокодил, докато тя е хвърляла месо по време на хранене.
Крокодилът, наречен Мери, е намерен с останките на Дейзи Туво в челюстите си в изследователския център в Северен Сулавеси, Индонезия.
Длъжностни лица смятат, че крокодилът е застанал на задните си крака и е скочил нагоре по доста високата стена, за да сграбчи жертвата си и да я вкара във водата.
Ужасеният персонал на изследователския център – CV Yosiki Laboratory, разбрали за ужасяващия инцидент, когато забелязали „странна форма“ във водата. След това видели крокодила, който лежал на земята с полуизяденото тяло на жената учен между челюстите му.
За влечугото, което се храни с прясно пиле, риба тон и месо всеки ден, е известно, че е атакувало други крокодили в миналото, но не е имало страхове и предположения, че може да атакува хора.
Спасителите се борили да измъкнат тялото на г-жа Туво от крокодила, който се борел енергично с тях всеки път, когато се опитвали да уловят трупа.
Огромният крокодил Мери е хванат и е изпратен за медицински изследвания, за да се потвърди, че е изял частите на тялото.

https://www.blitz.bg