НОВ ДОМ В НОВИЯ ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС НА „ДОБРУДЖА БИЛДИНГ“

0
1458

Строителна компания „Добруджа Билдинг“ е от най-високата Първа категория в регистъра на Камарата на Строителите в България, съобщава Димитър Петров от сектор „Продажби“.

Нивото  позволява на добричката фирма да извършва всички видове строителни проекти в цялата страна. „В 12-годишния си опит „Добруджа билдинг“ се утвърди на пазара като надежден строител и партньор, който с професионален екип и с модерна техника от най-висок клас реализира множество проекти.

Един от последните е изграждането на жилищен комплекс в центъра на Добрич“, заяви Петров. Той посочва, че през последния месец има сериозен интерес към сградата, като броени седмици преди приключване на проекта голяма част от апартаментите са продадени. Част от новите собственици се сдобиват с нов дом и на разсрочено плащане. От магазините под модерния комплекс са останали свободни само два, с размери 50 и 74 кв.

Още по темата кандидатите могат да получат на моб.номер 0889 01 34 12. До края на януари “Добруджа Билдинг” ще организира и информационен ден, в който всеки, който желае, може на място да посети новия жилищен комплекс в Добрич до бившата сграда на Банка ДСК. За година и половина компанията изгради жилищния комплекс, като в този период е включено събарянето и преустройството.

“Добруджа Билдинг”

https://www.facebook.com/DobrudjaBuilding

https://dbl-bg.com/