Мадам Мулти Дарина Павлова с нов млад любовник, въртяла по света още дузина…

0
2555

Вдовицата на мафиотския бос Илия Павлов – Дарина, залюби 35-годишен младок. Любовникът й е бивш спортист и по ирония на съдбата се казва Илия, твърди “Галерия”.

Всъщност именно името му било първото нещо, което грабнало Дарина Павлова. Впоследствие Мадам Мулти с изумление установила, че момчето си прилича с покойния й съпруг и по някои черти от характера. Младият Илия бил доста избухлив, но в същото време – изключително благороден. Засега обаче връзката им е напълно неангажираща, уверяват приятели на Дарина.

Бизнес дамата имала интимни отношения с още няколко мъже от различни кътчета по света, пшие още изданието. Веселата вдовица никога не е била по сериозните връзки. Дори навремето, когато се омъжи за Илия Павлов, бракът й бе изненада за нейните близки. „Дарина е бохем, купонджийка и трудно се задържа при един мъж. Илия обаче я спечели“, спомнят си семейни приятели. Днес 55-годишната Павлова е с една идея по-улегнала, но това не се дължи на годините й, а на здравословните проблеми, които имаше миналата година. През лятото тя се оперира в Рим от миома и доста се изплаши за здравето си. Дори хирургичната интервенция обаче не успя да притъпи апетита й към „агнешкото“.

Според “Галерия”, че освен 35-годишното си гадже у нас, Дарина въртяла двама младоци в Италия и един в САЩ, където вдовицата притежава няколко имота. С нито един от мачовците Павлова не се е появявала публично.

Последният мъж, с когото бе спрягана бизнес дамата, бе Джулио Берути. Двамата редовно бяха засичани по светски събития, не криеха топлите си чувства и в социалните мрежи. Поведението им погрешно бе възприето като флирт и Берути дълго време бе спряган за неин годеник. След като Джулио се ожени за гаджето си Сандро Рубини, стана ясно, че между Дарина и хомосексуалистът е имало само приятелство.

https://www.blitz.bg