ИНТЕРЕС ОТ ЗАПАДНИТЕ ПАРТНЬОРИ КЪМ АЛБЕНА ЗА СЕЗОН 2017

0
1220

Договарянето за 2017 г. показва интерес към Албена на западните партньори, съобщи изпълнителният директор на компанията Красимир Станев. Отчита се увеличаване на интереса на немски пазар. Отваря се програма на TUI Холандия, която дава възможност най-вече за „крилата” на сезона в добруджанския курорт, защото се предвижда да идват и гости за балнеология. Ръстове се очакват и от източноевропейските пазари – Чехия и Полша, запазване на руски пазар.

На немския пазар са започнали записванията и партньорите ни са оптимистични, съобщи търговският директор Маргита Тодорова.
От рождения ден на Албена – 24 август вървят продажбите с 20 % отстъпка до края на октомври. „Традиционно има българи, които правят ранни записвания. Това са предимно наши постоянни гости. Постепенно българинът се учи да прави ранни записвания. Може би, лятото, което отмина, ще ги накара да се обърнат към възможностите за ранно записване, защото се установи, че в последния момент нямаше достатъчно на брой възможности в първата линия, а и в добрите хотели в парковата зона. Затова смятам, че ще се засили темпото в този процес. Тази седмица тръгваме на роуд шоута в Германия, за да представим предимствата на Албена и така до Нова година. След малка почивка, в средата на януари – пак”, допълни Маргита Тодорова. НДТ