БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР ДОБРИЧ – 7.01.2019

0
1738

На 6 януари, около 02:35 часа е получено съобщение за горящ автомобил марка „БМВ” с добричка регистрация, паркиран в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. На място е установено, че е изгорял двигателния отсек и купето на МПС. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 5 януари, около 14:30 часа по ул. „Оп. Д. Ковачев” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Шкода” с добричка регистрация, управляван от 35-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и опиати. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 януари, около 12:45 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Адуи” с разградска регистрация, управляван от 28-годишен мъж от град Добрич. В хода на проверката е установено, че МПС е със служебно прекратена регистрация. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 януари, около 13:10 часа в с. Безмер, обл. Добрич е извършена проверка на частен имот, обитаван от 50-годишен мъж. В хода на проверката са установени 9 пространствени кубични метра дърва от дървесния вид „Акация’. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 януари, около 15:00 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от 30-годишен мъж. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. В хода на проверката е установена и суха тревна маса с тегло 0,35 грама, реагираща на наркотичното вещество канабис. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 6 януари, около 21:55 часа е задържан 22-годишен мъж от град Добрич. Същия при посещение на игрална зала, находяща се на пл. „Независимост” в град Добрич умишлено и увредил два броя игрални автомата. По случая е образувано досъдебно производство.