БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР – ДОБРИЧ: НАМЕРЕНИ ДВА ТРУПА, КРАЖБИ

0
2605

На 17 януари, около 17:10 часа е получено съобщение за установени труповете на двама мъже на 71-години и на 54-години, в частен дом, находящ се по бул. „Русия” в град Добрич. При оглед на място е установено, че двамата са починали при късо съединение в електрическата инсталация от електрически уред „бойлер”. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 януари, около 11:50 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се във вилна зона „Сборно място” в град Балчик. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал чрез взлом на портал и входни врати във вилата. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторна лодка ведно с извънбордов двигател и колесар, и 10 кашона рибарски принадлежности. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 януари, около 10:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Ловчанци, обл. Добрич. Установено е, че чрез взлом прозорец и врата, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителя е извършена кражба на телевизор, хладилни и ПВЦ врата. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 януари, около 12:30 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от сервизно помещение, находящо се на между етажна площадка в жилищен блок по ул. „Панайот Хитов”. По данни на тъжителя е извършена кражба на 5 броя електрически инструменти и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.

На 17 януари, около 17:10 часа е получено съобщение за възникнал скандал пред частен дом на територията на с. Дончево, обл. Добрич. На място е установено, че скандала е прераснал в сбиване между 67-годишен мъж от с. Дончево и 59-годишен мъж от град Добрич. Вследствие на инцидента, 67-годишния мъж е настанен в МБАЛ Добрич с травма на главата, без опасност за живота, а 59-годишния мъж е транспортиран и настанен в МБАЛ „Света Марина” в град Варна с мозъчно черепна травма, с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.