ОВЕН – С желание, усмивка и добра дума ще привличате интереса на околните към себе си. Пазете се от простудни заболявания и не се оплаквайте с повод и без повод.

ТЕЛЕЦ – Бихте могли да наситите атмосферата с добрите си помисли и действия така, че за всички около вас денят да стане наистина празничен. Споделеният момент е най-ценен.

Пълен любовен хороскоп за 2019-а година!

БЛИЗНАЦИ – Като добри организатори ще работите и довеждате започнатите дела до край. Бъдете не робувайте на предразсъдъци, дайте простор на интелигентността си.

РАК – Приходите ще са според очакванията ви. Общуванията ще повишават информираността ви. Среща с позабравен приятел ще ви припомни отминали моменти.

И жените кръшкат, но ето как го правят според зодията си

ЛЪВ – Използвайте времето си днес за подготовка на лични въпроси. С конкретни действия ще ускорите работата си по тях, но и не само това. Добре е да повишите квалификацията си.

ДЕВА – Ще победите недостатъците си, ако сте честни пред себе си и ги признаете. Станете открити в отношенията си и не търсете непременно вината у другите, когато знаете грешките си.

Искам да съм дядо в журито на Конкурса за Мис Баба в Бразилия

ВЕЗНИ – Ще следвате програмата си, оставайки резервирани към предложения на хора, които не познавате добре. Имате сили да се справите с работата, но и с изкушенията.

СКОРПИОН – Практично и целенасочено ще следвате програмата си, възползвайки се от всичко, което може да ви бъде полезно. Дребните неща в определен момент играят важна роля.

Кои зодии се влюбват най-лесно?

СТРЕЛЕЦ – Ще успеете в делата, ако сте честни, принципни и разчитате най-вече на себе си. В интимния ви живот ще има развитие на връзка, която ви създаде доста притеснения.

КОЗИРОГ – Стартирането на нова задача или проект ще ви се отразят натоварващо, но ще подобрите бюджета си. Хора около вас ще останат доволни, ако изразите вниманието си.

Как се държиш, докато си влюбена, според зодията ти

ВОДОЛЕЙ – Ще отбележите развитие на въпрос или професионален проект, в който сте вложили немалко средства и труд. Възможно е изкачването ви на по-горна позиция.

РИБИ – Отнесете се по-спокойно към финансовите несгоди, които изпитвате, защото денят носи добри развития и в това отношение. Денят е подходящ за начало на промени.

НДТ ВИ ЧЕСТИТИ БАБИНДЕН С ТАЗИ ПОПУЛЯРНА ПЕСЕН!

  • Вика Цыганова – Русская Водка (+ LYRICS & TRANSLATION)
Коментирай