Неоспорим факт е, че всяка жена обича да привлича вниманието на срещуположния пол, да буди възхищение у другите жени, както и да се радва на добро самочувствие. Доста често обаче, в търсене на правилната „рецепта” за блестящ вид, много дами се престарават и постигат обратния ефект.
Затова решихме да ви попитаме „С какво една жена отблъсква мъжете?”.

Благодарение на вашите близо 2300 мнения, вече може да обобщим кое е най-дразнещо за срещуположния пол и съответно да си направим изводите.

И така…
Според вашите отговори, на последно място с чиста съвест можем да поставим кльощавото тяло, което е събрало едва 3% от всички гласове.
5,3% от вас са посочили пушенето и консумацията на алкохол. Е, явно тези вредни навици не са чак толкова отблъскващи. Разбира се, това не означава, че гледката на подпийнала, леко залитаща жена, е особено секси, но пък в умерени количества нищо чудно да изкарате тигрицата, която дреме у вас. Все пак, нашият съвет е винаги да имате едно наум и да не прекалявате с коктейлите на следващото женско парти.

Отблъскващо нещо номер 5: излишните килограми (9,7%).
Отдъхнете си, мили дами! Няколкото килца отгоре съвсем не са най-ужасяващото нещо на този свят. Ние пък мислим да отпразнуваме този резултат с по едно парче торта…

Лека-полека се доближаваме до Топ 3, но преди това трябва да се спрем на неподдържаните коса, кожа и нокти (12,9%). Все пак, всеки мъж възприема жената като нежно и красиво създание, което означава, че трябва малко да се постараем, за да си заслужим това определение. Нека и не забравяме крилатата фраза: „Няма грозни жени, има неподдържани жени”.
И така, стигнахме до окосмяването на определени места, което според вашите гласове (13,8%) заема трета позиция. Сигурни сме, че досадните косъмчета, в комбинация с летните жеги, биха накарали един мъж буквално да си „плюе на петите”. Както казахме по-горе, от една жена се очаква да е нежна. А в това число влиза и гладката кожа.
За наша голяма радост, на второ място сте поставили твърде голямото количество грим(14,8%).
Явно естествената визия започва да се радва на все по-голяма популярност. И напълно логично, бихме добавили. Всеки мъж би предпочел да целува вас, а не няколкото пръста фон дьо тен, които ви превръщат в процеланова кукла.

Неоспоримият „победител” според вас, с цели 40,7%, са лошият дъх и развалените зъби. Сигурни сме, че човек може да изпадне в доста неловки ситуации, ако редовно забравя да посяга към четката за зъби и дъвките.
Спокойно може да направим заключението, че нито тежкият грим, нито перфектното тяло могат да ни помогнат, ако пренебрегваме добрата си лична хигиена. bgandworld.bg7

  1. 7 контролиращи женски действия, които мъжете мразят/
  2. 5 черти, които липсват на съвременния мъж
  3. Идеалната любовна връзка според мъжете
  4. Най-отблъскващото в женската визия според мъжете е…
  5. Какво забелязва мъжът на първа среща с жена
  6. На какви жени се доверяват мъжете
  7. Кои качества ценят мъжете в жените
  8. Идеалната жена е блондинка с апартамент
  9. Идеалната приятелка според мъжете
  10. Кои жестове на жените мъжете погрешно тълкуват като флирт?
Коментирай