Девойка се опита да превърне секса в хоби и ето какво сподели след 9 месеца

0
1930

На уебсайта на изданието на The Village се появи материал от млада жена, озаглавен “9 месеца правех секс за един ден и оцелях”. Заглавието уж казва всичко, но съдържанието не е толкова предсказуемо. 

Момичето се опита да опише подробно какво е самотата в голям град, защо приложенията за запознанства не са толкова лошо нещо, и как бързите срещи могат да доведат до нормална здрава любов.

Нимфоманията е болест без лек

Основната героиня, Соня Андреева, през цялото това време ходи на срещи с различни мъже само, за да прекара една нощ с тях и да направи от секса хоби. Главните доставчици на мъже за нея били приложенията за запознанства: Tinder и Pure.

Соня разказва, че преди секса за е един ден е имала дълга полигамна връзка с млад мъж, но в един момент тя вече се изчерпала. Тогава и дошла идеята за палавия експеримент.

Вижте какво се случва с жените при липса на секс

“От предизвикателството “секс всеки ден” се отказах бързо: много трудно е то да се съчетае с нормаления живот, в който имаш любима работа, приятели, родители, интереси, разходки, книги и филми. Два или три пъти седмично беше максималната ми честота”, споделя Соня.

Независимо от екстремалността на начинанието, героинята казва, че не е пренебрегнала правилата за безопасност: никога не е пила алкохол, винаги първата среща е била на публично място, носила е спрей за защита от нападение и е уведомявала приятелите си за местонахождението си.

Още 10 неизвестни факта за секса

Най-важният извод, който е направила за себе си е, че всички случайни сексуални отношения трябва да бъдат защитени. Сексът без предпазни средства в един голям град винаги е последван от няколко неприятни диагнози.

“Въпрос на време е да отидете да се тествате с твърде познати симптоми: два безвредни, но неприятни вируса ми напомниха, че всичко може да бъде много по-лошо и не мога да си позволя да съм глупава като студентка”, казва Соня.

Интелигентната жена трябва да има много любовници

Няколко от нейните нови познати обаче се оказали странни птици. Както пише Соня, един от тях се гордеел, че на 40-годишна възраст нито една жена не може да го принуди да използва дезодорант, а друг дошъл на среща с фалшив пистолет. Трети, който се имал за „непоносим рептил, интелигентен и известен дизайнер“ започна да я унижава, че е толкова лесна за свалка.

Но крайният резултат от експеримента се оказал не е толкова лош. Момичето твърди, че през тези девет месеца доста ѝ омръзнали мимолетните срещи, и затова решила да се спре на едно момче, в която май започнала да се влюбва.

Целомъдрието е най-неестественото сексуално извращение

“Редовно засичаме в Pure (момчето, което засега се боя да нарека гадже, знае това), флиртувамe и разговарямe за музика, филми и развлеченията през уикенда. Но все още нямаме уговорени дати за секс”, споделя експериментаторката.

И макар Соня да разказва искрено и откровено историята си, и да обяснява защо смята, че експериментът не е бил толкова лош, аплодисменти в мрежата няма. Мнението на потребителите за приключението на Соня е почти единодушно – див абсурд – толкова ли не е можела да си намери свясно момче, без да сменя в леглото ненормалници като носни кърпички./jenata.blitz.bg