Две невръстни сестри наръгаха с нож собствената си майка, а след това я умъртвиха с пистолет

0
1705

Две сестри на възраст 12 и 14 години са обвинени в убийството на майка, която те пронизали с нож, а след това и застреляли. Престъплението е станал в югозападната част на Мисисипи, съобщава “Дейли Мейл”.

Според информацията от полицията, роднините са открили 32-годишната Ерика Хол, лежаща в локва от кръв в семейния дом. Жертвата е била намушкана няколко пъти и веднъж простреляна в гърдите с пистолет с малък калибър. “Тя бе намушкана,а ножът бе забит в гърба й”, – казва Робин Кони, леля на починалата. “Когато дойдох, момичетата се държаха и говореха сякаш злодеянието не е извършено от тях”, казва още роднината.

Убитата Ерика Хол

Шерифът Кени Котън пояснява, че пристигналите полицаи и лекари са се опитали да запазят живота на Ерика Хол, но усилията им били неуспешни.  14-годишната дъщеря, Амариона Хол, е обвинена в убийство като възрастен и е държана под гаранция от 150 000 долара.

14-годишната Амариона Хол

Другото 12-годишно момиче, чието име не се назовава, защото е непълнолетна, е изпратена в Центъра за задържане на непълнолетни в Натчез.

За психическото състояние на двете момичета ще се произнесат психиатри, уточняват от властите.  От полицията съобщават, че една седмица преди убийството, двете деца-убийци са се опитали да пометат майка си с автомобил заради спор.

Органите на реда смятат, че кървавото дело може да е свързано с това, че те са били наказани от мъртвия вече родител поради инцидента с колата.

Убитата има още две дъщери – тийнейджърка на 16 години и малко момиче на една годинка.

https://www.blitz.bg