Градът, в който живеят само жени

0
3708

Още през 16-ти век колонизаторите започнали да се установяват на територията на Бразилия и веднъж били нападнати от племе, което било съставено само от жени. Изхождайки от това, те нарекли реката, която минавала наблизо Амазония.

Да, там живеят само жени. Разбира се, те не нападат всеки първи срещнат, но пребивават изключително в затворена общност. Срещат се рядко с мъже и то само зад пределите на градчето с една основна цел – да бъдат оплодени.

Селището се нарича “Ноива де Кордейру” и съществува повече от 100 години. Негова основателка била жена, Мария Сеньория де Лима. Тя била изгонена от родното село, защото изменила на мъжа си. Не само, че била прогонена, но и я проклели до пето поколение. Била омъжена не по свое желание, а била дадена от родителите си. След няколко години в омразния брак Мария не издържала, влюбила се в друг мъж и “съгрешила”.


След няколко годиини скитане и обикаляне от място на място, тя решила да си основе свой град. Болната й тема били мъжете, затова решила да отказва на силния пол достъп но него. Така там заживели само момичета и жени. Всички те се постарали Нова ду Кордейру да се превърне в прекрасно място за живот.

Остров само за жени

В града живеят около 600 жени на възраст от 24 до 35 години. Повечето от тях се занимава с фермерство, за да могат да се издържат. Да, жените там се справят добре и учудващо, за разлика от много други женски колективи, не се карат и живеят в мир и разбирателство.

Повечето от жените живеят с деца, но само с момичета. Синовете са с бащите си на няколко километра от градчето./pochivka.blitz.bg.

Жителките на бразилския град призовават мъжете да се оженят за тях

Жителките на бразилския град Noiva do Cordeiro, обитаван изключително от жени, призоваха мъжката част от населението на Земята с предложение да се преместят, съобщава The Daily Star.

САУДИТСКА АРАБИЯ ЩЕ СТРОИ ГРАД САМО ЗА ЖЕНИ

Повече от 600 представителки на по-слабия пол на възраст от 20 до 35 години живеят в градчето. Те изразиха желание да имат романтична връзка и да се омъжат. Жените информираха за това чрез пресата и Facebook страницата на града, като публикуваха в акаунта си снимки на Cordeiro.

Иран произвежда кола само за жени

Жителите Noiva do Cordeiro подчертаха, че се интересуват изключително от ергени и са готови да променят начина си на живот, който всъщност е матриархат. Бразилските жени са свикнали да управляват собствения си град-община с екстензивно земеделие.

ДЕСЕТТЕ ГРАДА С НАЙ-ХУБАВИ ЖЕНИ В СВЕТА

Някои от жените в Noiva do Cordeiro са женени и имат деца, но съпрузите и синовете им живеят и работят в други градове, само на някои от мъжете е разрешено да се прибират у дома през уикенда. Неомъжените жителки на общината не могат да се омъжат за синовете на омъжените жителки, тъй като много семейства отдавна са се женили и техните потомци си имат братовчеди и братовчедки.

Младите жени от Noiva do Cordeiro казаха пред пресата, че много от тях “не са се целували няколко години”. Казаха, че мечтаят да се влюбят и да се омъжат.

В Токио откриха сексбар само за жени

Мъже от цял ​​свят вече са се отзовали на призива на жителките на града. На страницата на общността, бакалаври от Бразилия, Индия, САЩ, Египет, Обединените арабски емирства, Китай, Пуерто Рико и други страни оставиха съобщения.

Noiva do Cordeiro (Noiva do Cordeiro, преведено от португалски като “Булката на Кордейро”) е основан през 1891 г. от Мария Сеньорина де Лима (Maria Senhorinha de Lima).   http://ulu.az/ru

\\”Розово такси\\” в Мексико